Torstein Kvamme Liavåg

Torstein Kvamme Liavåg

Torstein er manuellterapeut, fysioterapeut,  idrettsfysioterapeut og daglig leder ved Aspøya Fysioterapi og Manuellterapi. Han har jobbet som fysioterapeut siden 2005 og tok sin mastergrad i manuellterapi i 2010. Han har bred arbeidserfaring fra kommunal helsetjeneste og sykehus, har jobbet på idrettsmedisinsk klinikk, og har behandlet de fleste aldersgrupper og forskjellige funksjonsnivå. Han var tidligere fysioterapeut for landslaget i Taekwondo, og har selv kampsport- og idrettserfaring.

Camilla Ask

Camilla har jobbet i privat praksis siden hun var ferdig utdannet ved Skodsborg Fysioterapi Skole i Danmark i 2002. Hun har bred erfaring fra privat praksis, sykehus og rehabiliteringssenter. Camilla er igang med etterutdanning i diagnostisk ultralyd, og har benyttet seg av dette i praksisen siden 2015. 

Kasia Ruszel-Szczesniak

Kasia er utdannet fysioterapeut i Polen ved University School of Physical Edukation og har tidligere jobbet i Polen. Hun har bred kompetanse innenfor allmenn fysioterapi med erfaring fra rehabilitering og privat praksis. I tillegg til allmenn generell praksis har hun tatt videre kurs i manuellterapi, dry needling og kinesiotaping. Hun er spesielt interessert i skulder og kneskader, rygg- og nakkesmerter. Du vil også få hjelp til treningsprogram som passer for deg.